0736 - 47 19 76vacker_perla@hotmail.com
Välj en sida

Massage i Vaggeryd

Massage i Vaggeryd

Om du bor i närheten av Vaggeryd och är intresserad av att genomgå en behandling inom massage eller dylikt, så har du kommit helt rätt. Här på MuskelRo har du möjlighet att få hjälp med olika typer av massagebehandlingar. Det kan finnas olika anledningar till att man vill ha hjälp med massage. Det behöver alltså inte innebära att man har en uppkommen och akut skada. 

Jag har möjlighet att hjälpa till med det mesta som innefattar massage och liknande behandlingar. Tanken är att så många som möjligt skall kunna nyttja mina tjänster och på så vis kunna erhålla kvalitativa och prisvärda tjänster, oavsett vilken behandlingsform som väljs. Jag försöker alltid att anpassa mina behandlingar, så att det passar den enskildes förutsättningar, behov och önskemål. 

Några av de tjänster som erbjuds här på MuskelRo är exempelvis klassisk massage, djupgående massage, gravidmassage, NBE, ME, mini, hotstonemassage och Nannic Peeling med mera. Om du vill veta mera om de olika behandlingsformer, som erbjuds här hos mig och MuskelRo, så är du välkommen att kontakta mig.

Jag ser verkligen fram emot, att kunna vara dig behjälplig. Min inställning är att alltid se till kunden och dennes önskemål. Jag är väldigt intresserad av att kunna bygga långa och goda relationer med såväl nuvarande som med presumtiva kunder. Kontakta mig redan i dag för mera information om de behandlingsformer, som jag erbjuder.